Вакарчук і Фонарьова розійшлися після 20 років спільного життя

Про причини розставання пари поки що невідомо
Вакарчук і Фонарьова розійшлися після 20 років спільного життя
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова (Фото: радіо Максимум)
12 Червня 2021, 15:00
читать на русском

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук та стилістка Ляля Фонарьова оголосили про своє розставання після 20-річного спільного життя.

Про це сам Вакарчук повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сталось так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченого радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлись. Причини цього залишаються нашою з Лялею особистою справою, - написав музикант.

Вакарчук також розповів, що безмежно вдячний Лялі за роки, які пара пройшла разом і зауважив, що вони з Фонарьовою залишаться близькими одне одному людьми.

Співак додав, що сподівається на безліч щасливих моментів, які трапляться у його і Ляліному майбутньому в їхньому новому житті.

Цим вичерпним постом я повідомив все, що вважав вартим уваги. З поваги до мого та Ляліного особистого простору, просив би утриматись всіх від додаткових запитань та дискусій з цього приводу. Сподіваюсь на ваше розуміння і такт, - підсумував Вакарчук.

Довідка: Святослав Вакарчук належить до тих, хто не афішував свого особистого життя. З Лялею Фонарьовою музикант зійшовся у 90-х роках. До Вакарчука Фонарьова вже була заміжня за власником перукарень Володимиром Тарасюком. Від цього шлюбу у неї є донька Діана. Спільних дітей у Вакарчука і Фонарьової немає.

У 2015 році Вакарчук і Фонарьова нібито одружилися, але офіційного підтвердження цієї інформації немає і досі.

Читайте також

1