Ведуча телеканалу "1+1" Вітвіцька потрапила у ДТП в Києві

Мікроавтобус врізався у вантажівку через різкий маневр скутериста
Ведуча телеканалу "1+1" Вітвіцька потрапила у ДТП в Києві
Соломія Вітвіцька Фото: https://www.facebook.com/solomiya.vitvitska
15 Липня 2021, 11:11
читать на русском

У Подільському районі Києва на Набережно-Хрещатицькій вулиці сталася ДТП, у яку потрапила відома телеведуча Соломія Вітвіцька.

Про це повідомляють очевидці аварії.

Свідки кажуть, що перед розвилкою на Гаванський міст скутерист служби доставки різко загальмував перед вантажівкою Scania, яка мало не збила скутер. У цей час через недотримання дистанції у вантажівку в'їхав мікроавтобус Chevrolet Explorer.

ДТП, у яку потрапила Соломія Вітвіцька Фото: Новини.LIVE.

Водій скутера хотів втекти з місця події, проте водій вантажівки наздогнав його і тримав до приїзду поліції. Нажаль, дана ДТП не обійшлася без потерпілих. Водійку мікроавтобуса госпіталізували з підозрою на перелом ноги. Пасажирка, яка також перебувала в салоні Chevrolet за водійкою, отримала травму голови, медики надали допомогу на місці і вирішується питання про госпіталізацію, - повідомляється на сторінці "Вартові еспресо".

Видання "Новини.LIVE" зазначає, що в аварії постраждала ведуча новин ТСН на "1+1" Соломія Вітвіцька, яка перебувала в мікроавтобусі.

ДТП, у яку потрапила Соломія Вітвіцька Фото: Новини.LIVE.

Інформацію про травмування ведучою підтвердили і на телеканалі, де вона працює.

ТСН повідомляє, що за кермом була подруга Вітвіцької, вона отримала перелом ноги. У момент зіткнення ведуча перебувала на задньому сидінні та вдарилася головою об сидіння. Їх обох госпіталізували.

Зазначається, що стан Вітвіцької не викликає занепокоєння у лікарів. Однак, вона все ж пройшла обстеження та зробила МРТ.

Нагадаємо, у червні в Херсонській області в ДТП загинув відомий український політик, заступник голови Кропивницької обласної організації ВО "Свобода" Едуард Жмутський, його дружина Марина і молодша донька Злата.

Читайте також