Велике будівництво: на Миколаївщині відремонтують 25 км траси

Майже чверть туристичного маршруту заасфальтовано першим шаром покриття
Велике будівництво: на Миколаївщині відремонтують 25 км траси
Ремонт траси, фото Укравтодор
18 Жовтня 2021, 19:16
читать на русском

У Миколаївській області оновлюють 25 км траси туристичного маршруту Т-15-15 Федорівка – Рибаківка – база відпочинку "Лугове" у межах президентської програми "Велике будівництво".

Про це повідомили в Укравтодор.

У межах президентської програми "Велике будівництво" відновлюємо у 2021 році 25 кілометрів автошляху Т-15-15 Федорівка – Рибаківка – база відпочинку Лугове, загальною протяжністю 25 кілометрів. Ця дорога з’єднує міжнародну трасу М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ з курортними селищами Рибаківка, Лугове та Морське, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що вже перші шість кілометрів дороги Т-15-15 - з першим шаром покриття.

Також паралельно ремонтують міст біля села Тузли. Облаштували тимчасову об'їзну дорогу поряд з основним проїздом на час ремонту. На мосту демонтували старі плити, які замінять новими. Також будуть відремонтовані мостові опори та зроблять тротуари.

У населених пунктах Тузли та Рибаківка, а також на базах відпочинку вздовж Чорноморського узбережжя буде виконано повний спектр робіт із облаштуванням супутньої інфраструктури. Тут встановимо 16 нових автопавільйонів, влаштуємо тротуарну і тактильну плитку, електроосвітлення та пішохідні переходи, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, дороги, які будують в Україні в рамках державно-приватного партнерства за програмою "Велике будівництво", не передбачають стягування плати за проїзд.

Читайте також

1