Опитування Разумкова: у "Слуги народу" немає навіть 20%

За неї готові віддати свій голос 19% усіх опитаних
Опитування Разумкова: у "Слуги народу" немає навіть 20%
Партія “Слуга народу” (фото: скрін)
10 Листопада 2020, 17:43
читать на русском

Якби найближчим часом відбувалися вибори до Верховної Ради України, відносно більшу підтримку виборців отримала б політична партія "Слуга народу".

Про це свідчать дані опитування Центру Разумкова.

За неї готові віддати свій голос 19% усіх опитаних або 28% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за яку партію голосуватиме.

Читайте також

За партію "Європейська солідарність"  готові віддати свій голос відповідно 13% і 21% , партію "Опозиційна платформа — За життя" — відповідно 12% і 16,5%, ВО "Батьківщина" — відповідно 6% і 8%, партію "Сила і честь" — відповідно 3% і 5%, ВО "Свобода" — відповідно 2,5% і 4%, партію "Голос" — відповідно 2% і 3%, "Партію Шарія" — відповідно 2% і 2%, партію "За майбутнє" — відповідно 2% і 2%, партію "Громадянська позиція"— відповідно 1% і 2%, Радикальну партію Олега Ляшка — відповідно 1% і 2%.

Нагадаємо, що якби президентські вибори відбувалися на початку листопада цього року, то у першому турі найбільше голосів отримав би Володимир Зеленський. За чинного президента готові проголосувати 21% усіх опитаних і 31% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме. За даними опитування, за Петра Порошенка мають намір проголосувати відповідно 14% і 21%, за Юрія Бойка - 12% і 17%, за Юлію Тимошенко - 6% і 8%.

1