Венедіктова щепилася китайською вакциною

У прокуратурі стартувала кампанія з вакцинації
Венедіктова щепилася китайською вакциною
Ірина Венедіктова (Фото: фейсбук)
28 Квітня 2021, 20:21
читать на русском

В органах прокуратури розпочалася вакцинації від Covid-19. Першими щеплять майже 500 працівників Офісу Генпрокурора, сьогодні вакцинувалася генпрокурорка Ірина Венедіктова.

Про це повідомили на сторінці Офісу генпрокурора у Фейсбуці.

Прокурорів щеплюватимуть вакциною виробництва китайського фармацевтичного підприємства Sinovac Biotech. Першими зголосилися вакцинуватися генпрокурорка Венедіктова та її заступники.

Хочемо показати власним прикладом і прикладом інституції наскільки важливий цей процес для здоров’я нації. Всі наші працівники, які виявили бажання, зможуть отримати щеплення. Прокурори, як і решта правоохоронців, постійно в контакті з широким колом людей: на слідчих діях, у судах. Тому імунний щит, який дає вакцина, реально необхідний. Щеплення - наш вклад в формування колективного імунітету України та запобігання поширенню пандемії, - заявила Венедіктова.

Вакцинація працівників прокуратури відбувається в рамках третього етапу державної кампанії з вакцинації, цільовою групою якого є правоохоронні органи.


Контекст. Вакцинація проти COVID-19 в Україні розпочалася 24 лютого 2021 року. Вона відбуватиметься в п’ять етапів. Усі щеплення є добровільними й безоплатними.

Читайте у нашому матеріалі про те, якими способами можна записатися в чергу на вакцинацію від Covid-19 і що робити, аби легко перенести щеплення: Вакцинація в Україні: як записатися та зробити щеплення

Читайте також

1