Вибух у дитсадку: поліціянти з'ясували можливу причину

Здетонував невідомий пристрій
Вибух у дитсадку: поліціянти з'ясували можливу причину
Фото: mvs.gov.ua
11 Січня 2021, 18:06
читать на русском

Правоохоронці встановили, що 11 січня у Вінниці у дошкільному навчальному закладі вибухнула саморобна петарда. Внаслідок вибуху були травмовані троє дітей.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області

Начальник Вінницького районного управління поліції Віталій Курчик зазначив, що, за встановленою інформацією, діти під час прогулянки на території дошкільного закладу знайшли предмет, який вибухнув.

Фото: mvs.gov.ua

Під час огляду місця події та залишків невідомого предмету, попередньо встановлено, що вибухнула саморобна петарда, - йдеться у повідомленні.

Фото: mvs.gov.ua

Так, сьогодні, 11 січня, в одному з дошкільних закладів під час вибуху невідомого предмету під час прогулянки постраждали троє дітей: п'ятирічна дівчинка та двоє хлопчиків шести років.

Нагадаємо, що вибух стався близько 12:20 на території дитячого садочку №7, який знаходиться по Бульвару Свободи. За попередньою інформацією, троє дітей отримали опіки, їх оглянули медики. Дітей не госпіталізовували.

Читайте також

Здетонував невідомий пристрій, орієнтовно - саморобний вибуховий пакет. За словами виховательки, вибухівка була схожа на м’ячик.

Діти вийняли цей м’ячик серед іграшок. Вони взяли його на гірку. Ніхто нічого не підпалював. Воно, чи випало з рук, чи відерцем стукнули і воно вибухнуло, - заявила вона.

Також 9 січня у місті Кам’янське Дніпропетровської області двоє дітей отримали травми через вибух запалу від ручної гранати.

1