Виглядає дико отримати догану за професійні та неупереджені комунікації - Сологуб

Вони надали коментарі у ЗМІ для публікації про Національний банк
Виглядає дико отримати догану за професійні та неупереджені комунікації - Сологуб
Дмитро Сологуб (фото: НБУ)
6 Жовтня 2020, 14:25
читать на русском

Членам правління Національного банку Катерині Рожковій та Дмитру Сологубові висловили недовіру через їхні публічні виступи, без пояснення причин та заслуховування сторін.

Заступник голови Нацбанку Дмитро Сологуб заявив, що "виглядає дико отримати догану за професійні та неупереджені комунікації".

Про це він повідомив у Twitter.

Прозорість є однією з п’яти цінностей НБУ. Саме за це ми отримали престижну нагороду у 2019 році. Тому виглядає дико отримати догану за професійні та неупереджені комунікації навіть якщо інтерв’ю для Інтерфакс-Україна та коментар Kyiv Post не сподобались багатьом у владних кабінетах, - написав Сологуб.

Читайте також

Не знаю як на Нобелівську, а от на Ігнобелівську премію з економіки поки що не бачу кращих кандидатів ніж Рада НБУ, - додав він.

Нагадаємо, що членам правління Національного банку Катерині Рожковій та Дмитру Сологубові висловили недовіру через їхні публічні виступи. Так, орган вжив відповідні заходи у зв’язку із порушеннями топменеджерами НБУ розпорядчих актів Нацбанку, Кодексу етики працівника НБУ, правил внутрішнього розпорядку для працівників НБУ, порушення вимог КЗпП України.

Рожкова відреагувала на догану і вважає, що справа у тому, що вони надали коментарі виданню KyivPost для публікації про Національний банк.