Війна за Нагірний Кабарах: Азербайджан заявив про понад пів тисячі вбитих вірменських військових

Також повідомляється про багато знищеної техніки
Головне
Війна за Нагірний Кабарах: Азербайджан заявив про понад пів тисячі вбитих вірменських військових
Армія Азербайджану (фото: Міноборони АР)
28 Вересня 2020, 08:24
читать на русском

Азербайджанська армія заявляє, що під час бойових дій у Нагірному Карабаху Збройні сили Вірменії втратили понад 550 військовослужбовців.

Про це повідомляє Міністерство оборони Азербайджану передає видання "Інтерфакс-Азербайджан".

Азербайджанська армія знищила 22 танки та іншу важку бронетехніку, 15 одиниць ЗРК "Оса", 18 безпілотників, 8 артилерійських установок, 3 склади з боєприпасами. Окрім цього, знищено понад 550 військовослужбовців, - заявили у Міноборони.

Читайте також

Також зазначається, що під час боїв поблизу села Талиш загинув командир десантно-штурмового батальйону Вірменії підполковник Лернік Бабаян. Крім того, особовий склад військової частини під його командуванням зазнав значних втрат.

Через значну кількість поранених в армії ворога відчувається нестача місць у військових та цивільних шпиталях, а також брак резервів крові в банку. Вірменська сторона, як завжди, приховує від громадськості реальні втрати своєї армії, - заявили у Міністерстві оборони Азербайджану.

Нагадаємо, 27 вересня повідомлялося, що на азербайджано-вірменському кордоні знову спалахнули бойові дії. Вірменія звинувачує Азербайджан у нападі на Нагірний Карабах, а Азербайджан заявляє, що почав контрнаступальну операцію своїх військ по всій лінії фронту.

Пізніше стало відомо, що у Нагірному Карабаху та у Вірменії ввели воєнний стан через загострення ситуації на кордоні з Азербайджаном.

Своєю чергою, Азербайджан заявив, що військові взяли під контроль чотири селища Фізулінського району і два села Джебраїльського району у Нагірному Карабасі. Та повідомив про введення воєнного стану у деяких регіонах.

1