Військове кладовище з'явиться у Києві: названа адреса

Депутати Київради для поховань виділять ділянку у Шевченківському районі
Військове кладовище з'явиться у Києві: названа адреса
Смерть Фото: https://www.facebook.com/92OMBr/photos
14 Липня 2022, 20:09
читать на русском

Депутати Київради 14 липня схвалили рішення про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою для військового кладовища вздовж вулиці Олени Теліги у Шевченківському районі столиці.

Про це повідомляє пресслужба Київради.

Сьогодні ми схвалили рішення про створення військового кладовища і місць почесних поховань захисників України. І надали дозвіл на розробку проєкту землеустрою для військового кладовища вздовж вулиці Олени Теліги у Шевченківському районі столиці, – прокоментував рішення депутатів мер Києва Віталій Кличко.

Столичний голова зазначив, що "Україна переживає сьогодні велику трагедію і проходить через великі випробування – наші воїни, патріоти, герої української нації, гинуть за свободу і незалежність нашої держави. І наш обов’язок – вшанувати їх подвиг та пам’ять про героїв".

Тому ми схвалили рішення щодо створення в столиці військового кладовища для почесних поховань захисників України. Йдеться про символічне в нашій історії місце – поряд з урочищем Бабин Яр, – додав він.

Нагадаємо, до Києва почали привозити загиблих захисників "Азовсталі". Їх планують хоронити у столиці на схилах Дніпра, де буде розташовано Меморіал загиблим героям "Азовсталі".

1