Військового, який вистрелив у 9-річного хлопчика, відправили під домашній арешт

Дитина отримала наскрізне вогнепальне поранення спини та перебуває у важкому стані
Військового, який вистрелив у 9-річного хлопчика, відправили під домашній арешт
Пістолет, зброя (фото: Pexels)
15 Липня 2021, 13:44
читать на русском

Військовослужбовцю, який поранив дитину у Новоград-Волинському Житомирської області, обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора.

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону військовослужбовцю повідомлено про підозру у нанесенні дитині умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 КК України), - йдеться у повідомленні.

Військовослужбовцю обрали запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт. Одночасно проводяться інші слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин події.

За даними слідства, 12 липня 2021 року в м. Новоград-Волинський Житомирської області 9-річний хлопчик отримав вогнепальне поранення і наразі перебуває у лікарні у важкому стані. Стріляв у дитину військовослужбовець, який був у гостях у батька хлопчика.

Пораненого на Житомирщині 9-річного хлопчика 13 липня з місцевої лікарні доправили до Києва гелікоптером. За його життя борються медики Національної дитячої спеціалізованої лікарні МОЗ України "Охматдит".

Читайте також

1