Він не зупиниться: Данілов про плани Путіна щодо війни

Знищити російську армію швидко не можна
Важливо
Він не зупиниться: Данілов про плани Путіна щодо війни
Олексій Данілов / Фото: president.gov.ua
24 Серпня 2022, 13:32
читать на русском

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що президент РФ Володимир Путін поставив на карту все, тому він не зупинятиметься.

Про це Олексій Данілов розповів в інтерв'ю польській газеті Wyborcza.

Сьогодні він (ред. Путін) хоче зробити перерву, бо бачить, що росіяни "вигоряють". Але ми знаємо, як важко сьогодні працює їхній військово-промисловий комплекс, ми знаємо, скільки у них танків і ракет, якими вони оснащені, - сказав Олексій Данілов.

За словами Данілова, швидко знищити російську армію не можна, адже Росія є великою колоніальною країною, яка використовує національні меншини у війні проти України.

Якщо переможе тоталітарна держава, цей бумеранг полетить світом, будь-хто, використовуючи силу, зможе окупувати якусь іншу країну, і ситуація вийде з-під контролю, - пояснив він.

Він додав, що Путін поспішає, адже розуміє, що незабаром в Україні з'явиться нове покоління, не знайоме з пережитками комунізму та СРСР, яке будуватиме країну.

Нагадаємо, потужна, стабільна, незалежна Україна є запорукою євроатлантичної безпеки. Війна України проти РФ йде на виснаження, проте зима буде важка.

Читайте також