Вірменія та Азербайджан звинуватили один одного в нових обстрілах

В Нагірному Карабасі в результаті ракетного удару поранені троє мирних жителів
Вірменія та Азербайджан звинуватили один одного в нових обстрілах
Військові у Нагірному Карабаху
17 Жовтня 2020, 16:35
читать на русском

Представники влади Вірменії та Азербайджану звинуватили один одного в ракетних обстрілах. В результаті боїв є жертви та постраждалі.

Про це свідчать повідомлення, опубліковані офіційними особами й відомствами двох країн.

Так, в ніч на 17 жовтня відповідне оголошення зробив Баку, звинувативши Вірменію в ракетних ударів по містах Гянджа і Мингечевир. За словами помічника президента Азербайджану Хікмета Гаджиєва, в результаті атаки загинули понад 10 осіб і ще понад 40 поранені. Про це він повідомив у себе на сторінці в Twitter.

Читайте також

Міністерство закордонних справ Вірменії заявляє, що азербайджанські безпілотники вдарили по військових об'єктах на півдні країни. В результаті атаки пошкоджені цивільні інфраструктури, але жертв та постраждалих немає. Крім цього, МЗС повідомляє у Twitter, що в селі Шош в Нагірному Карабасі в результаті ракетного удару поранені троє мирних жителів.

У міністерстві оборони Азербайджану атаки безпілотників відкидають, заявляючи, що на території Вірменії у них немає військових цілей.

Нагадаємо, раніше Азербайджан заявив про нові обстріли вірменської сили, які завдали ракетного удару по території Ордубадского району.

1