Вірменія завдала ракетного удару по Азербайджану

Вірменія обстріляла 5 районів Азербайджану
Вірменія завдала ракетного удару по Азербайджану
Війна в Нагірному Карабаху (фото: пресслужба Міністерства оборони Вірменії)
16 Жовтня 2020, 14:05
читать на русском

Азербайджан заявив про нові обстріли вірменської сили, які завдали ракетного удару по території Ордубадского району.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони Азербайджану.

Азербайджанська сторони заявляє про вірменські обстріли території Геранбойського, Тертерського, Агдамського, Агджабадинського і Физулинського районів Азербайджану.

Оперативно-тактична ракета, випущена 15 жовтня о 10:44 Збройними силами Вірменії з території окупованого Губадлинського району, розірвалася на території Ордубадского району Нахчиванської Автономної Республіки. Мирні жителі і цивільні об'єкти не постраждали, - йдеться в повідомленні.

Читайте також

Міноборони Вірменії спростовує цю інформацію і каже, що ніякого удару по Ордубадскому району Нахічеванської автономії Азербайджану не було.

Нагадаємо, що 10 жовтня Міністерство оборони Азербайджану повідомило про обстріл територій Тертерського і Агдамського районів з боку збройних сил Вірменії.

Вірменія і Азербайджан прийняли заяву за підсумками консультацій в Москві, сторони узгодили припинення вогню з 12:00 10 жовтня в гуманітарних цілях для обміну полоненими, а також тілами загиблих. За підсумками проведених консультацій міністри закордонних справ Росії, Азербайджану і Вірменії ухвалил спільний документ.

Сторони проведуть обмін військовополоненими, іншими утримуваними особами і тілами загиблих, за посередництва Міжнародного Комітету Червоного Хреста і відповідно до критеріїв цієї організації.

1