Вірменія та Азербайджан звинуватили один одного в обстрілах населених пунктів

Вірменія звинуватила Азерабайджан у тому, що його військові здійснили обстріл ракетами
Вірменія та Азербайджан звинуватили один одного в обстрілах населених пунктів
Нагірний Карабах (фото: focus.ua)
2 Листопада 2020, 09:58
читать на русском
Сторони нагірнокарабаського конфлікту Вірменія та Азербайджан знову звинуватили одна одну в обстрілах населених пунктів.

Про це повідомляє Associated Press.

Чиновники Вірменії звинуватили Азерабайджан у тому, що його військові обстріляли міста Мартуні та Мартакерт за допомогою військової авіації та здійснили обстріл ракетами міста Шуші.

Читайте також

Міністерство оборони Азербайджану відкинуло звинувачення у обстрілах цивільних поселень та звинуватило вірменські збройні сили у обстрілі позицій азербайджанських військових на вірмено-азербайджанському кордоні. Воно також заявило, що вірменські збройні сили обстріляли населені пункти в регіонах Тертер та Агджабеді.

Нагадаємо, що в ніч на 17 жовтня Азербайджан звинуватив Вірменію в ракетних ударах по містах Гянджа і Мингечевир. За словами помічника президента Азербайджану Хікмета Гаджиєва, в результаті атаки загинули понад 10 осіб і ще понад 40 поранені.

Міністерство закордонних справ Вірменії заявив, що азербайджанські безпілотники вдарили по військових об'єктах на півдні країни. В результаті атаки пошкоджені цивільні інфраструктури, але жертв та постраждалих немає. Крім цього, МЗС повідомив, що в селі Шош в Нагірному Карабасі в результаті ракетного удару поранені троє мирних жителів.