Влаштував струс головам: Кличко сказав, як "виховував" столичних чиновників - відео

Після "розбірок" мер звільнив одного з керівників Шевченківського району
Влаштував струс головам: Кличко сказав, як "виховував" столичних чиновників - відео
Віталій Кличко (фото: УНІАН)
14 Вересня 2021, 20:31
читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко сьогодні зібрав нараду з головами столичних районів, главами керуючих компаній міста та Контактного центру 15-51 щодо роботи ЖКГ та доброустрою.

Під час наради мер "нагримав" на чиновників та звільнив одного з них.

Як повідомили у КМДА, через незадовільну роботу керуючої компанії з обслуговування житлового фонду Шевченківського району звільнили її директора - Дмитра Савченка.

Сам мер прокоментував кадрове рішення у соцмережах:

Сьогодні влаштував струс головам столичних районів, главам керуючих компаній міста та контактного центру 1551 щодо проблемних питань ЖКГ. Один з останніх випадків - коли мешканці будинку на вулиці Гончара,6 залишились без води майже на три доби. Люди носили воду з навколишніх будинків в свої квартири, для елементарних потреб.

За його словами, комунальні служби "сиділи і чекали, поки минуть вихідні".

Не було оголошення про причини і терміни усунення аварії, не здійснювали робіт. Ніхто з людьми не спілкувався. Поки мешканці не передали інформацію меру. Так навіщо тоді ЖЕК, комунальні служби, голова району? Керівники служб та підрозділів, які не здатні ефективно виконувати свою роботу, забезпечити сервіс киянам, не будуть тут працювати, - додав Кличко.

Нагадаємо, минулого року секретарем Київради став "ударівець", у якого знайшли підробний диплом - Володимира Бондаренка обрали заступником міського голови. Тоді Кличко пояснив, чому зупинився на кандидатурі саме Бондаренка.

Я запропонував кандидатуру Володимира Бондаренка, якого знаю багато років. Він – людина компетентна і ефективна. І я переконаний, що Володимир сумлінно виконуватиме свої обов’язки та робитиме все, щоб Київрада працювала злагоджено і в інтересах киян, - сказав він.

Читайте також