Внаслідок циклону у Фіджі загинула одна людина, п'ятеро зникло безвісти

Зливи призвели до затоплення сіл
Внаслідок циклону у Фіджі загинула одна людина, п'ятеро зникло безвісти
Циклон на Фіджі (фото: Gismeteo)
1 Лютого 2021, 11:03
читать на русском
В Республіці Фіджі пройшовся тропічний циклон "Ана", в результаті якого загинула одна людина, а п’ятеро зникли безвісти.

Про це повідомляє АР.

Зазначається, що циклон викликав повені в низці районів, зокрема у столиці Суві.

Максимальна швидкість вітру поблизу епіцентру циклону склала 140 км/год на більшій частині території країни, - йдеться у повідомленні.

Національне управління з питань стихійних лих повідомило, що 49-річний чоловік потонув, тоді як четверо рибалок та дитина зникли безвісти.

Читайте також

Зливи призвели до підвищення рівня води в декількох великих річках на Фіджі, через що села в низинних районах було затоплено.

Нагадаємо, що 19 січня в Індонезії в провінції Західний Сулавесі щонайменше 90 людей загинули в результаті потужних землетрусів, які пройшли країною.

Тисячі людей були евакуйовані, оскільки землетрус магнітудою 6,2 завдав значної шкоди сотням будинків, торговим центрам, лікарням, готелям та урядовим будівлям.

За словами рятувальників, близько шестисот людей постраждали внаслідок стихійного лиха, понад двісті з них мають серйозні травми. Також велика кількість людей опинилася під завалами.