Vodafone глобально оновив свій застосунок: чого чекати абонентам

Робота над оновленням застосунку, перевіркою гіпотез та розробкою зручного функціонала тривала протягом року
Vodafone глобально оновив свій застосунок: чого чекати абонентам
16 Грудня 2022, 19:38
читать на русском

Vodafone оновлює застосунок My Vodafone на пристроях користувачів. Нова версія - втричі швидша і на 41% легша, ніж попередня.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

У результаті дизайн My Vodafone став сучасним та лаконічним, застосунок має зручну навігацію та анімації. зазначається, що усі зміни у застосунку базуються на дослідженні поведінки користувачів My Vodafone.

Розробники зібрали усю необхідну інформацію для абонента на головному екрані: статус пакетних послуг, баланс, можливість перевірити підключені послуги та витрати.

В оновленому My Vodafone також змінилася логіка користування функціями, тим самим скоротився шлях користування функціями. Наприклад, раніше, щоб дізнатись тариф, необхідно було зробити 4 кліки, тепер - лише один.

Крім того, з’явились нові функції: тепер користувачі зможуть порівняти тарифи, щоб вибрати для себе найзручніший, скористатись допомогою інтерактивного помічника ТОБі.

Також при кожному вході в My Vodafone відбувається автоматична перевірка за номером, що дозволяє виявити можливі проблеми з тарифом, послугами, бонусами тощо.

Реліз застосунку відбувається поетапно. До кінця місяця оновлення стане доступне усім користувачам. Перевірити, чи доступне оновлення, можна у Google Play, App Store та App Galler.

Нагадаємо, в ЄС досягли консенсусу щодо запровадження роумінгу для громадян України, що передбачає дзвінки за тарифами українських операторів.

Біженці з України зможуть користуватися мобільним зв'язком у країнах Європейського Союзу так само, якби вони перебували в Україні. Також і громадяни країн ЄС зможуть не платити за роумінг окремо в Україні.

1