Водіїв Києва попередили про погіршення ситуації на дорогах

Упродовж 23 грудня синоптики прогнозують мокрий сніг
Водіїв Києва попередили про погіршення ситуації на дорогах
Погода, дорога, транспорт Фото: Комунальна корпорація “Київавтодор”
23 Грудня 2020, 08:13
читать на русском

Через очікувані значні опади "Київавтодор" підготував техніку до погіршення погодних умов.

Оскільки синоптики повідомили про опади впродовж найближчих трьох днів, "Київавтодор", який має 544 одиниці спеціальної техніки, оброблятиме дороги та тротуари, аби не допустити ожеледиці.

Комунальники закликали водіїв бути обачними на дорогах: дотримуватися швидкісного режиму і безпечної дистанції, а при наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ – знижувати швидкість до мінімуму.

Читайте також

У "Київатодорі" зазначили, що першочергово обробляються мости та шляхопроводи, підйоми та спуски, вулиці з бруківки, транспортні розв’язки, тротуари та зупинки громадського транспорту.

Обробку проводять, зокрема, рідкими хлоридами.

У столиці техніка уже чергує на вихідних позиціях у місті. Аби якомога оперативніше розпочати обробку і прибирання під час опадів.

Нагадаємо, синоптики попередили українців про можливі значні опади у кількох областях України. Зокрема у Києві 23 грудня з ранку до вечора можливий мокрий сніг, найінтенсивніші опади очікують удень.

У середу під час опадів температура коливатиметься від мінус трьох до плюс одного градуса. А 24 і 25 грудня – температурні коливання становитимуть від мінус одного градуса до плюс п'яти.

1