Як в дитинстві: рецепт гуляшу із підливою

М'ясо з підливою можна подавати до будь-якого гарніру
Як в дитинстві: рецепт гуляшу із підливою
Гуляш з яловичини
22 Вересня 2023, 23:41
читать на русском

Смачний гуляш з підливою багатьом нагадує дитячі дні. Ця страва - завжди радує та зникає з тарілки з великим задоволенням.

Інгредієнти:

  • Яловичина — 1,5 кг;
  • Цибуля — 3 шт.;
  • Морква — 1 шт.;
  • Борошно — 3 ст. л.;
  • Томатна паста — 2 ст. л.;
  • Вода — 1,5 л;
  • Спеції (лавровий лист, чорний перець, сіль, цукор);
  • Олія.

Як готувати

М'ясо наріжте великими кубиками, обсмажте на олії до скоринки.

Відправте до обсмаженого м'яса спочатку цибулю, за кілька хвилин — моркву. Коли овочі протушкуються 5 хвилин, додайте 2 ст. л. хорошої томатної пасти, перемішайте. Влийте 1,5 л води. Додайте 1 ст. л. солі, 1/2 ст. л. цукру, чорний перець та лавровий лист за смаком. Зменшіть вогонь після закипання, накрийте кришкою і тушкуйте 1 годину.

В борошно влийте трохи води, розмішайте, щоб не було грудочок. Влийте до м'яса з підливою. Томіть ще пів години під кришкою.

Нагадаємо, щоб отримати ідеальні деруни, вам треба всього лише виключити один інгредієнт зі звичайного рецепту. Кулінари виділили головні помилки, які можуть призвести до того, що деруни розвалюються і не готуються належним чином.

Читайте також

1