Юрій Горбунов відмовився від бюджетних грошей на зйомку "СМТ Інгулець"

Відмовившись від державного фінансування, Юрій Горбунов не відмовляється від зйомок серіалу
Важливо
Юрій Горбунов відмовився від бюджетних грошей на зйомку "СМТ Інгулець"
Юрій Горбунов
26 Липня 2023, 12:34
читать на русском

Після скандалу навколо серіалу "СМТ Інгулець", на який із бюджету мали намір виділити 33 млн грн, продюсер проєкту Юрій Горбунов вирішив відмовитися від державного фінансування.

З такою заявою шоумен виступив на своїй сторінці в Instagram.

"Друзі, з огляду на суспільну дискусію останніх днів, яка розгорнулася, ми з командою вирішили відмовитися від державного фінансування виробництва серіалу під робочою назвою «СМТ Інгулець", – повідомив Горбунов.

Горбунов повідомив, що команда серіалу відмовляється від бюджетних коштів. Він також наголосив, що грошей на зйомки не отримував.

Відмовившись від державного фінансування, Горбунов не відмовляється від зйомок серіалу в цілому.

"Ми відмовляємося від державного фінансування і точно не відмовляємося від нашого проєкту, тому що ми в нього віримо, – сказав Горбунов. – У період війни кіновиробництво має значення. Ми шукатимемо інші шляхи для фінансування серіалу, і коли він вийде, ви самі все оціните".

Продюсер додав, що скандальний серіал не є історією про Олександра Поворознюка й що він не став прототипом для головного героя кінопроєкту.

"Моя сім'я, моя дружина та діти пережили дуже непрості останні дні. Але я вірю, що до нашої перемоги ми не пересваримося один з одним, будемо єдині, тому що у нас ворог один – це Російська Федерація", – додав Горбунов.

Наостанок шоумен подякував українцям за розуміння, критику та підтримку.

Нагадаємо, телеканал FREEДОМ оголосив тендер на закупівлю послуг з виробництва новорічного серіалу "Санаторій "Незабудка" на 10 мільйонів гривень. Пізніше виявилося, що за 33 млн грн знімуть інший комедійний серіал "СМТ Інгулець".

Нардеп Володимир Ар’єв у своєму дописі на фейсбуці припустив, що в одному з героїв може вгадуватися президент ФК "Інгулець" і популярний медіаперсонаж Олександр Поворознюк.

1