З 29 листопада у Дніпрі відновлюється очне навчання

Досі дистанційно продовжують працювати 1,7 тисячі шкіл
З 29 листопада у Дніпрі відновлюється очне навчання
Школа Фото: УНІАН
27 Листопада 2021, 15:40
читать на русском

Усі школярі Дніпра з 29 листопада повертаються за парти. Раніше очне навчання проводили більшість шкіл міста, а з понеділка до них приєднається решта закладів освіти.

Про це повідомили в Департаменті гуманітарної політики Дніпра, зазначивши, що з понеділка, 29 листопада, учні школи №58 та НВК "Вальдорфська школа" повертаються до навчання у звичайному режимі.

Школи, які з 29.11.2021 повертаються до навчання за шкільними партами: №58, НВК "Вальдорфська школа". Це означає, що з понеділка усі заклади загальної середньої освіти Дніпра у повному складі (1 – 11 класи) будуть працювати у звичайному режимі, - йдеться у повідомленні.

Де ще школи повернулись до очного навчання

Очне навчання вже відновили у низці міст: Київ, Чернівці, Черкаси, Миколаїв, Рівне, Львів, Івано-Франківськ, Харків, Житомир, Харків, Одеса.

В інших областях навчання у школах частково відбувається змішана форма навчання: очно там, де вакциновано 100% працівників навчальних закладів, а також онлайн.

За інформацією МОН, від 22 листопада понад 11 тисяч шкіл повернулись до очного навчання. Досі дистанційно продовжують працювати 1,7 тисячі шкіл.

Що каже закон про дистанційне навчання, які головні вимоги та навантаження, у матеріаліДистанційне навчання в Україні: яким має бути та вимоги

Читайте також

1