З авіацією та танками: Морські піхотинці провели навчання неподалік Криму

Вони навчались давати відсіч ворогу
З авіацією та танками: Морські піхотинці провели навчання неподалік Криму
Військові навчання фото: ООС
17 Листопада 2021, 10:36
читать на русском

На полігоні бойової підготовки, поблизу адміністративної межі з тимчасово окупованою  територією АР Крим, відбулися батальйонні тактичні навчання з бойовою стрільбою та залученням авіації.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони України.

До навчань було залучили батальйон морської піхоти, посилений танковою ротою та підрозділом вертольотів армійської авіації, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що передовий підрозділ за підтримки армійської авіації дав відсіч загону морської піхоти умовного противника, що намагався прорвати оборону. Крім того, морські піхотинці за підтримки танків і артилерії унеможливили просування основних сил противника вглиб оборони.

Успішно виконавши бойову задачу, військові здійснили рейдові дії, зайняли панівні висоти та відкинули сили умовного противника.

В ході тренувань особовий склад отримав практику ведення бою, а командири всіх ланок відпрацювали взаємодію в умовах наближених до бойових, - додали в пресслужбі.

Нагадаємо, що Україна хоче налагодити повномасштабне виробництво бойових безпілотників Bayraktar для ЗСУ та експорту за кордон.

Читайте також