"За ціль обрали саме її": мешканка Бучі розповіла про вбивство мами

Окупанти вистрілили в голову жінки
"За ціль обрали саме її": мешканка Бучі розповіла про вбивство мами
Російські солдати Фото: facebook.com/Сили-оборони-Запорізького-краю
8 Квітня 2022, 22:25
читать на русском

У Бучі посеред білого дня російські окупанти вистрілили в голову жінки, яка йшла зі своєю донькою до бабусі, аби приготувати їжу. У жертви на руці була біла пов'язка.

Про це повідомила Тетяна Січкар, донька вбитої жінки, в ефірі телемарафону.

І в якийсь момент дуже гучний постріл поруч. Настільки гучний, що я оглухла на одне вухо. Я йшла за мамою. Я побачила, як куля пройшла у мами ззаду з голови. Я бачила, як вона впала. Ми впали всі. Я розумію, що нас бачили. Бачили, що ми сім'я, але чомусь за ціль обрали маму, - сказала Тетяна.

Вона зазначила, що від початку війни перебувала в Бучі, жили без світла, газу та води. Їх щодня обстрілювали. Проте найважче з усього дівчина пережила вбивство рідної мами.

Як мені було страшно засинати, тому що постійно літали ракети. Мені було страшно, коли у дворі перебудовувалися колони російських танків. Було страшно, коли росіяни влаштовували обшуки в будинках. Але до цього ми звикли. Ми навіть стали звикати до того, що сусіди щодня розповідали, що десь вбили когось із наших знайомих. Але все це меркне на тлі того, що сталося у мене на очах, - розповіла дівчина.

Нагадаємо, окупанти вбили понад 400 цивільних громадян у Київській області. Загарбники розстрілювали людей з бронетехніки та влаштовували масові вбивства українців.

Читайте також

1