За добу відкрито 18 кримінальних проваджень за фактами порушень виборчого процесу

До ЄРДР внесено відомості про 406 кримінальних правопорушень
За добу відкрито 18 кримінальних проваджень за фактами порушень виборчого процесу
Вибори в Україні (фото: 24 канал)
18 Жовтня 2020, 18:20
читать на русском

За добу поліцейські в Україні відкрили 18 кримінальних проваджень за фактами порушень виборчого процесу, повідомило управління комунікації Національної поліції України.

Усього ж із 5 вересня територіальні органи Національної поліції зареєстрували 5400 повідомлень, пов’язаних із виборчим процесом, - зазначається у повідомленні.

До Єдиного реєстру державних розслідувань (ЄРДР) внесено відомості щодо 406 кримінальних правопорушень: 198 - пов’язані з порушенням виборчого законодавства, 208 – пов’язані з виборчим процесом.

Читайте також

Також складено 1306 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з виборчим процесом.

Gepostet von Національна поліція України am Sonntag, 18. Oktober 2020

Нагадаємо, 14 жовтня на площі у м. Вінниці кандидати від однієї з політичних сил на місцевих виборах на площі влаштували українську польову кухню. Під час заходу громадянам роздавали приготовлені страви та агітували за політичну силу. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом підкупу виборців у Вінниці осередком партії "Опозиційна платформа - За життя".

Вінницький обласний осередок політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" 14 жовтня влаштував у Вінниці на Європейській площі безкоштовне частування кашею з польової кухні та чаєм. Кашу особисто роздавав охочим кандидат на посаду Вінницького міського голови від цієї політсили В’ячеслав Узелков.

1