За ДТП у Львові нардепа Юрченка можуть оштрафувати і на рік забрати права

Юрченку інкримінують управління автомобілем у стані наркотичного сп`яніння
Важливо
За ДТП у Львові нардепа Юрченка можуть оштрафувати і на рік забрати права
Олександр Юрченко (фото: УНІАН)
26 Липня 2021, 18:47
читать на русском

Поліція просить суд стягнути штраф з народного депутата Олександра Юрченка, який влаштував ДТП у Львові на незадекларованому авто, і позбавити на один рік водійських прав за водіння в нетверезому стані.

Про це йдеться в матеріалах суду.

Проти нардепа правоохоронці склали адміністративний протокол. Йому інкримінують статтю про управління транспортним засобом в стані наркотичного сп'яніння.

Згідно з цією статтею, йому загрожує штраф у розмірі 17 тисяч гривень і позбавлення водійських прав на один рік.

Нагадаємо, 8 липня близько 14:10 народний депутат Олександр Юрченко скоїв ДТП, коли виїжджав зі стоянки готелю заднім ходом. На площі Міцкевича Юрченко на авто Ford Mustang не переконався у безпечності маневру та в'їхав заднім ходом в автівку Volkswagen Jetta, яка рухалась головною дорогою.

Водій іншої автівки Всеволод Боровець розповів, що після зіткнення нардеп намагався втекти, але через затор у нього не вийшло виїхати.

Постраждалий почав знімати все на камеру, але нардеп накинувся на нього та забрав телефон. Згодом приїхала поліція, яка провела тест на наркотики.

За словами нардепа Гео Лероса, Юрченко перебував під кайфом від амфетаміну. У його крові також були залишки марихуани та кокаїну.

Наступного дня, 9 липня, народний депутат Олександр Юрченко написав заяву до поліції про напад водієм іншого автомобіля, в який в'їхав заднім ходом.

Читайте також