Загострення на Донбасі: один український захисник загинув, двох поранили

Ворог обстріляв українські позиції з мінометів та скинув гранати з дронів
Головне
Загострення на Донбасі: один український захисник загинув, двох поранили
Війна на Донбасі Фото: ООС
13 Квітня 2021, 10:37
читать на русском

Російські окупанти на Сході України обстріляли українські позиції та скинули з дронів гранати. Одного українського захисника вбили, двоє отримали поранення.

Про це повідомляється у ранковому зведенні операції Об'єднаних сил.

Повідомляється, що станом на 7 годину ранку, 13 квітня, російсько-окупаційні війська три рази порушили режим припинення вогню, з яких  - один обстріл позицій українських захисників та два перетини лінії розмежування ворожим БПЛА.

Так, неподалік населеного пункту Південне противник відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру. В районі населеного пункту Майорське БПЛА противника, перетнувши лінію розмежування, здійснили скидання гранат на позиції наших підрозділів, внаслідок чого один військовослужбовець отримав поранення, не сумісне з життям, - розповіли у Штабі.

Ще двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали поранення. Воїнам оперативно надано медичну допомогу та доправлено до лікувального закладу.

Українські військовослужбовці й надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню, - зазначають в ООС.

Нагадаємо, 12 квітня на Сході під час обстрілів збройними формуваннями Російської Федерації загинув 24-річний буковинець Ярослав Карлійчук.

Читайте також