Загострення ситуації у Нагірному Карабасі: є жертви

Антитерористична операція була вимушеною, заявляє влада Азербайджану
Загострення ситуації у Нагірному Карабасі: є жертви
Військові у Нагірному Карабаху
13 Грудня 2020, 19:04
читать на русском

Антитерористична операція відбулася недалеко від селища Гадрут у Нагірному Карабасі. Її провели сили Служби держбезпеки (СДБ) Азербайджану. Про це сказано у спільній заяві СГБ і Міноборони республіки.

Після підписання спільної заяви про припинення вогню в лісах на північний захід від селища Гадрут залишилися вірменські збройні загони. Вірменська сторона звернулася до командування миротворчого контингенту РФ для допомоги у виведенні цих загонів, - сказано в повідомленні.

Там додали, що Азербайджан створив всі умови для виведення військ Вірменії з цієї території. Однак, згідно із заявою відомств, вірменські загони не покинули територію, а створили бойові позиції.

Читайте також

Зробили кілька диверсій щодо азербайджанських військових і цивільних осіб, в результаті яких загинули чотири і були поранені двоє військовослужбовців, а також поранений один цивільний. Служба державної безпеки Азербайджану була змушена провести антитерористичну операцію, - йдеться в заяві.

Раніше Міністерство оборони невизнаного Карабаху повідомило про поранення трьох військовослужбовців при спробі атаки військових з азербайджанської сторони.

Нагадаємо, Міллі Меджліс (парламент) Азербайджану з 12 грудня скасував в країні режим воєнного стану.