Захисники Зміїного можуть бути живими - ДПСУ

Їх могли доправити до Севастополя
Важливо
Захисники Зміїного можуть бути живими - ДПСУ
Прапор України, острів Зміїний Фото: president.gov.ua
26 Лютого 2022, 17:26
читать на русском
Усі українські захисники острова Зміїний можуть бути живими.
Про це повідомили в ДПСУ в Facebook.
Є надія, що всі українські захисники острова Зміїний можуть бути живими. ДПСУ та ЗСУ як і вся Україна отримали надію, що всі захисники Зміїного живі. Російські ЗМІ повідомили про доправлення в тимчасово окупований Росією Севастополь військовослужбовців України, які перебували на острові, - йшлося в повідомленні.
Зазначили, що попередня інформація про те, що на острові можуть бути загиблі серед прикордонників надійшла перед тим як з захисниками втратився зв'язок.
Після отримання інформації про їх ймовірне місцезнаходження, ДПСУ разом з ЗСУ проводить роботу по ідентифікації наших воїнів, що поширено у відкритих мережах. Ми щиро сподіваємося, хлопці якнайшвидше повернуться додому, а інформація, яка була отримана в момент атаки про загибель, не підтвердиться, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 24 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін оголосив про військову операцію в Україні. Росія одразу почала обстрілювати різні об'єкти по всій Україні, у тому числі у Києві, Одесі та Харкові. Міноборони Росії стверджувало, що не завдає ударів по містах, а знищує лише військові об'єкти, хоча їхні заяви не відповідали дійсності.

Президент Володимир Зеленський зранку 24 лютого запровадив воєнний стан на всій території країни. Також президент підписав указ про загальну мобілізацію. 

1