Замкнув у квартирі та ґвалтував: киянин два дні утримував дівчину у сексуальному рабстві

Після збочень чоловік випхав жертву на вулицю
Замкнув у квартирі та ґвалтував: киянин два дні утримував дівчину у сексуальному рабстві
Арешт Фото: Mehmet Akif з Pexels
21 Січня 2022, 06:02
читать на русском

У Києві затримали чоловіка, який дві доби у своїй квартирі силою утримував 25-річну дівчину та знущався з неї.

У столичній поліції розповіли, що зі своєю жертвою злочинець познайомився у магазині. Дівчина спитала у нього, де розташована найближча вбиральня. Чоловік запропонував їй скористатися туалетом у нього вдома - у будинку на Харківському шосе. Вона погодилася та пішла до його оселі.

Після того, як вони опинилися в оселі, чоловік зачинив двері та сховав ключі. Далі зловмисник декілька разів вдарив потерпілу по голові та, зв’язавши руки, вчинив відносно неї сексуальне насильство. Два дні кривдник тримав жінку у помешканні. Після цього фігурант відпустив потерпілу, - розповів начальник відділення слідчого відділу Дарницького управління поліції Сергій Божок.

Маніяком виявився уродженець Черкаської області, 1959 року народження - він раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічного злочину, але вийшов з-під варти під заставу.

Підозрюваний у згвалтуванні Фото: kyiv.npu.gov.ua

Також з'ясувалися деякі подробиці цього інциденту.

Виявляється, що про знущання з дівчини поліцейські дізналися від її цивільного чоловіка.

Він повідомив у поліцію, що його співмешканка пішла з дому і тривалий час не виходила на зв'язок. Вже наступного дня він повідомив, що дівчина повернулася і розповіла, що з нею трапилося. Після цього правоохоронці та пов'язали ґвалтівника у його квартирі.

Відтепер чоловікові загрожує до десяти років ув’язнення.

Нагадаємо, минулого року у Києві 24-річна жінка на сайті знайомств домовилася із чоловіком про побачення, натомість її обікрали та зґвалтували.

Читайте також