Засідання фракції "Слуга Народу": що розглядатимуть

"Слуга Народу" не погоджується із запропонованим Апаратом Верховної Ради порядком денним на поточний пленарний тиждень
Головне
Засідання фракції "Слуга Народу": що розглядатимуть
“Слуга народу” (Фото: Фейсбук)
20 Вересня 2021, 10:44
читать на русском

Сьогодні, 20 вересня, о 19:00 відбудеться засідання фракції "Слуга Народу", де розглянуть законопроєкти щодо олігархів і про наповнення бюджету, а також кадрові питання, зокрема призначення нового голови Комітету з питань правоохоронної діяльності.

Про це повідомила речниця фракції "Слуга Народу" Юлія Палійчук у своєму телеграм-каналі.

У порядку денному засідання фінальні редакції і процедура розгляду законопроєктів 5599 і 5600, а також кадрові питання, у тому числі, питання призначення нового голови Комітету з питань правоохоронної діяльності, - йшлося у повідомленні.

Зазначили, що "Слуга Народу" не погоджується із запропонованим Апаратом Верховної Ради порядком денним на поточний пленарний тиждень, тому пропонує Погоджувальній раді власну версію, яка включатиме антиолігархічний пакет: законопроєкти щодо олігархів та про наповнення бюджету.

Фракція "Слуга Народу"пропонуватиме Погоджувальній раді розглянути й затвердити процедуру постатейного розгляду цих законопроєктів, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, Народні депутати з фракції  "Слуга народу" запровадять "морський день", який буде присвячено законопроєктам портової сфери та морегосподарського комплексу.

Читайте також

1