Заступник генпрокурора Мустеца гуляв в ресторані під час комендантської години: в Офісі Генпрокурора кажуть, що то не він

Мустецу упізнали на відео журналісти одного з видань
Головне
Заступник генпрокурора Мустеца гуляв в ресторані під час комендантської години: в Офісі Генпрокурора кажуть, що то не він
Ігор Мустеца
8 Червня 2023, 12:33
читать на русском

Офіс генпрокурора запевняє, що заступник генпрокурора Ігор Мустеца не порушував комендантську годину і не відвідував ресторани Києва уночі.

Про це йдеться у листі Ігоря Мустеци "Українській правді", ОГП в Telegram

Так Мустеца скерував лист до редакції видання "Українська правда", в якому заявив, що на відео "Як українські чиновники порушують комендантську годину в ресторанах" зафіксована зовсім інша людина, а не він, а також, що жоден із вказаних закладів він не відвідував.

Варто зазначити, що до виходу матеріалу редакція декілька разів протягом дня дзвонила і писала на номери Мустеци, які надали його колеги. Але жодної відповіді або реакції не отримала. Також прокурору надсилали відповідний відео фрагмент у месенджерах.

Нагадаємо, у комендантську годину "Українській правді" вдалося зафільмувати у Києві два заклади, які працюють - Біаріц та Frou Frou. Біля ресторанів УП помітила забудовників, чиновників та спортсменів. У закладах ззовні відсутнє освітлення, крім того, Біаріц запускав гостей не з центрального входу. О 3 ночі до ресторану під'їхали правоохоронці, але оскільки не було людей та шуму вони швидко покинули околиці.

Міський голова Києва Віталій Кличко пообіцяв, що змусить звільнитися директора департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександра Никоряка, якого помітили на вулицях столиці й у ресторані під час комендантської години.

1