Заступник голови КМДА рекомендував українцям зібрати "тривожну валізу" на випадок війни

Так чи інакше держава надасть громадянам час щось зробити, попередивши про вторгнення
Заступник голови КМДА рекомендував українцям зібрати "тривожну валізу" на випадок війни
Андрій Крищенко Фото: УНІАН
29 Грудня 2021, 15:44
читать на русском

Заступник голови КМДА Андрій Крищенко запропонував громадянам зібрати "тривожну валізку" на випадок вторгнення Росії на територію України.

Про це Крищенко сказав журналістам, пише APnews.

Бажано завжди мати набір речей – так звану "тривожну валізу", яку можна швидко взяти з собою. Насамперед, це – документи, медикаменти на всіх членів сім'ї, зручний одяг по сезону, запас продуктів на добу-дві: консерви, сухпай армійський можна купити зараз в інтернеті, – розповів чиновник.

За його словами, так чи інакше держава надасть громадянам час щось зробити, попередивши про вторгнення, одразу після його початку. Крищенко наголосив, що будуть сирени та оголошення по радіо.

Якщо працюватиме мобільний зв'язок, то надійде повідомлення телефоном. Ми доводимо до людей, що в разі чого кожен не буде сам за себе, коли "порятунок потопельників – справа рук самих потопельників", - наголосив він.

Нагадаємо, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вважає, що наразі Росія нічого суттєвого не досягла. За його словами, президент РФ Володимир Путін намагається для себе щось "вичавити" з перемовин навколо стягування військ до кордонів України.

Читайте також