Затоплені вулиці та повалені дерева: у Вінниці та області пройшла сильна злива (відео)

Лише за ніч рятувальники прибрали з автошляхів 62 дерева
Затоплені вулиці та повалені дерева: у Вінниці та області пройшла сильна злива (відео)
Повалені дерева у Вінницькій області (фото: vn.dsns.gov.ua)
6 Серпня 2021, 12:32
читать на русском

У Вінниці ввечері 5 серпня через сильний дощ затопило вулиці, а потік води був настільки сильний, що змивало навіть асфальт та зелені насадження.

Як повідомили місцеві ЗМІ, у деяких районах та передмісті був шквальний вітер. Частину дороги біля селища Літин з Вінниці до Хмельницького перекрили, бо там попадали дерева.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області зазначили, що в ніч з 5 на 6 серпня, внаслідок поривчастого вітру та рясних опадів на території Вінницької області, а саме: у Вінницькому, Жмеринському, Тульчинському, Хмільницькому, Могилів-Подільському та Гайсинському районах на автошляхи були повалені десятки дерев, що перешкоджали руху транспорту. Лише за ніч рятувальники прибрали з автошляхів 62 дерева.

Вже о 00:19 до ДСНС надійшло повідомлення про те, що в м.Тульчин через рясний дощ сталося підтоплення підвалу одного із житлових будинків на пров. Халтуріна. Рятувальники за допомогою мотопомпи відкачали 10 куб.м води.

Загалом, до проведення аварійно-рятувальних робіт залучалося 76 осіб особового складу та 21 одиниця спецтехніки.

Нагадаємо, що внаслідок ускладнення погодних умов в окремих областях України вітер повалив дерева та позносив дахи будинків, зливи затопили житлові будинки та городи.

Читайте також

1