Затриманих голих українок в Дубаї відпустили додому

Після десяти днів у в’язниці дівчат випустили та депортували додому
Затриманих голих українок в Дубаї відпустили додому
Аеропорт, літак (фото: Unsplash)
13 Квітня 2021, 11:17
читать на русском

Українок, які голими фотографувалися на балконі хмарочосу в Дубаї, депортували.

Як повідомили у "ТСН.Ранок", дівчата після затримання провели 10 днів у місцевій в'язниці.

Повідомляється, що одна із затриманих залишилася в Арабських Еміратах через хворобу на коронавірус. Не повернувся додому і ймовірний організатор фотосесії.

Дівчата, які повернулися до України, одразу ж почали викладати у соцмережі радісні пости, що нарешті вдома. Але від камери ховалися і не давали коментарів. Інші пасажири розповіли, що відразу зрозуміли, хто з ними на борту. Дівчата трималися разом, гомоніли і пили шампанське, - йдеться у сюжеті.


Контекст. Днями у Дубаї затримали десятки голих дівчат, які знімалися у відеоролику. Вони позували на балконі висотної будівлі в курортному районі Марина. Серед затриманих виявилося 12 українок.

Згодом в Дубаї затримали організатора дійства - киянина Віталія Гречина.

За інформацією журналістів, 40-річний Віталій Гречин - мешканець Києва і громадянин США. До Америки Гречин з батьками переїхав у 10 років Там він здобув дві вищі освіти (з фінансів і кадрової психології), працював в казначействі "Форда" і навіть служив в американській армії. Потім Гречин повернувся в Україну, де служив при Американському посольстві в Києві.

Читайте також