Збільшення комендантської години у Харкові та області: в ОВА назвали причини

Існує загроза посилення провокацій з боку окупантів
Збільшення комендантської години у Харкові та області: в ОВА назвали причини
Харківська міська рада (Фото: Фейсбук)
22 Серпня 2022, 06:12
читать на русском

У Харкові та Харківській області заявили про запровадження тривалої комендантської години.

Як зазначили в обласній адміністрації, збільшення комендантської години  пов'язане з загрозою посилення провокацій з боку окупантів.

У Харкові та Харківській області, які постійно обстрілює рф, є загроза посилення провокацій... І останній тиждень посилених обстрілів про це свідчить. Ми маємо не давати ворогові шансів на жодні провокації, тому голова ОВА запровадив посилення і збільшення тривалості комендантської години, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що найближчими днями в області запровадять комплекс заходів безпеки, спрямований на підвищення обороноздатності області та міста.

Раніше очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що комендантська година з 22 серпня 2022 року триватиме від 19:00 до сьомої години ранку наступного дня.

Також він повідомив, що запроваджується довга комендантська година з 19:00 23 серпня до 07:00 25 серпня.

В обласній поліції також закликали жителів Харкова та Харківської області перебувати вдома та не ігнорувати сигнали тривоги.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ прогнозує "сюрпризи" на День Незалежності, 24 серпня, які можуть готувати окупанти. Перед святом та протягом 24 серпня підрозділи МВС діятимуть в умовах підвищеної готовності, а у святкові дні в місцях відпочинку громадян буде посилено патрулювання.

Раніше у розвідці заявили, що на День Незалежності окупанти можуть не лише "привітати" Україну ракетами, а й провести в тимчасово окупованому Маріуполі показове "судилище" над полоненими захисниками "Азовсталі".

1