Зеленський грозився розігнати чиновників з дач у Пущі-Водиці, але ніхто не виїжджає

Рішень щодо відселення чиновників до ДУС не надходило
Зеленський грозився розігнати чиновників з дач у Пущі-Водиці, але ніхто не виїжджає
Комплекс відпочинку “Пуща-Водиця” (фото: facebook -pushchavodica)
16 Серпня 2021, 18:47
читать на русском

Державна аудиторська служба України провела аудиторську перевірку Комплексу відпочинку "Пуща-Водиця".

Про це повідомив APnews з посиланням на відповідь на запит директору Комплексу відпочинку "Пуща-Водиця" Держуправління справами Євген Єгоров.

В КВ "Пуща-Водиця" ДУС проведена аудиторська перевірка Державною аудиторською службою України. Рішень, щодо відселення на час надання відповіді до КВ "Пуща-Водиця" ДУС - не надходило, - йдеться у відповіді на запит.

Нагадаємо, ексчиновники, яких попросили з'їхати з державних дач у Конча-Заспі, намагаються зірвати виселення погрозами і судовими позовами.

Контекст. 14 травня президент України Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського), коментуючи підсумки засідання РНБО заявив, що на засіданні порушили питання державних земель і будинків у Конча-Заспі й Пущі-Водиці, якими за часів попереднього президента (Порошенка - ред.) за дуже символічну плату почала користуватися низка незрозумілих осіб.

Тому РНБО проведе повний аудит усіх угод, який має з`ясувати, яким чином державна земля потрапила до рук тих, хто там живе, але не має жодного стосунку до державного управління.

4 червня секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що перші 20 ексчиновників та члени їхніх родин залишають державні дачі в Конча-Заспі та Пущі-Водиці.

Читайте також