Зеленський на передовій нагородив військових та пообідав у солдатській їдальні

Президент констатував зменшення кількості обстрілів на фронті
Головне
Зеленський на передовій нагородив військових та пообідав у солдатській їдальні
Володимир Зеленський на передовій (фото: Офіс президента)
9 Червня 2021, 19:23
читать на русском

Під час робочої поїздки на Донеччину президент України Володимир Зеленський відвідав українські позиції, розташовані за 700 метрів від противника.

Про це повідомили в Офісі президента України.

Зеленський (досьє Володимира Зеленського) зустрівся з військовими, які служать на передовій, та ознайомився з оперативною обстановкою на фронті.

Дійсно, ми бачимо, і військові відзначають зменшення кількості пострілів – вона значно знизилась за останні 7-10 днів. Проте є провокації, і, на жаль, бувають бойові втрати. Однак, слава Богу, що зараз гримить грім, а не постріли, – зауважив глава держави.

Президент відзначив високий бойовий дух українських військовослужбовців.

Враження від візиту на передову завжди дуже позитивні – від того, як виглядають наші бійці, від їхніх поглядів, очей – чоловіків і жінок, офіцерів і звичайних солдатів, – сказав Зеленський.

Президент також вручив бійцям державні нагороди й цінні подарунки і пообідав разом з військовими у солдатській їдальні. Він нагадав, що чиновники та депутати також мають частіше приїжджати на фронт, щоб підтримувати українських військових та брати з них приклад для сміливих державницьких кроків.

Нагадаємо, вранці 9 червня глава держави відбув з робочою поїздкою на Донбас, аби поспілкуватися з військовими на передовій.

Читайте також

1