Зеленський назвав своїх головних конкурентів на президентських виборах

Президент не бачить жодного політика, який міг би скласти йому конкуренцію
Важливо
Зеленський назвав своїх головних конкурентів на президентських виборах
Інтерв’ю Зеленського Мосейчук Фото: Офіс президента
25 Червня 2021, 11:45
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський не бачить жодного політика, який міг би скласти йому конкуренцію на майбутніх президентських виборах.

В інтерв'ю телеканалу "1+1" Зеленський сказав, що його головними "суперниками" залишаються бідність громадян, війна на Донбасі та погана інфраструктура.

У мене немає жодного конкурента. Мої конкуренти – це інфраструктура, війна, бідність людей. Це найголовніше. Це те, що мене буде доганяти, тому що я хочу це змінити, – сказав він.

Відповідаючи на запитання, чи може Київський міський голова Віталій Кличко гіпотетично скласти йому конкуренцію на виборах, Зеленський порадив меру зосередитися на розв'язанні інфраструктурних проблем столиці.

У нас (з мером Києва. – Ред.) немає зараз якихось відносин. Він сказав, що ми переслідуємо його, влада переслідує через політичну конкуренцію. Мені здається, що він забув, що він – мер, і вирішив почати президентську кампанію, – сказав президент.

У Кличка є свої проблеми в столиці. Кличко – всесвітньо відома людина, йому треба позбавитися тих людей (з власного оточення. – Ред.), – додав Зеленський.

Що стосується другого терміну президентства, глава держави зазначив, що це залежить не від нього, "це вибір людей".

Нагадаємо, 20 травня Зеленський заявив, що говорити про другий термін президентства поки зарано, і він не взявся сказати, чи буде балотуватися на наступних виборах глави держави.

Читайте також

1