Зеленський не зможе вакцинуватися від коронавірусу одним із перших - Ляшко

Це не передбачено затвердженим планом вакцинації
Важливо
Зеленський не зможе вакцинуватися від коронавірусу одним із перших - Ляшко
Віктор Ляшко (фото: facebook.com/viktor.liashko)
8 Лютого 2021, 16:12
читать на русском

Заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко каже, що президент Зеленський, попри його бажання вакцинуватися від коронавірусу одним з перших, не зможе цього зробити, оскільки це не передбачено затвердженим планом вакцинації.

За словами Ляшка, перші особи держави можуть вакцинуватися від COVID-19 на другому етапі плану імунізації населення від коронавірусної хвороби.

Президент як верховний головнокомандувач попадає на вакцинацію в другому етапі... Також на другому етапі у нас зазначені особи, які виконують критичні для держави функції, тому прем'єр-міністр і міністри можуть спокійно вакцинуватися, навіть і без зміни дорожньої карти, - передає "Укрінформ" слова Ляшка.

Читайте також

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський готовий отримати щеплення проти коронавірусу першим, щоб особистим прикладом показати людям, що вакцинація важлива, безпечна і потрібна. Він хоче вакцинуватися разом з українськими військовими та у прямому ефірі.

Зеленський наголосив, що українці не довіряють щепленням та відмовляються від вакцинації, тому він готовий вакцинуватися першим.