Зеленський: отримав інформацію про державний переворот в Україні у грудні

До цього може бути причетний олігарх Рінат Ахметов
Головне
Зеленський: отримав інформацію про державний переворот в Україні у грудні
Володимир Зеленський фото: ОП
26 Листопада 2021, 12:27
читать на русском

Президент Володимир Зеленський під час пресмарафону розповів про отримання ним інформації, що в Україні на 1-2 грудня готується державний переворот.

Ми отримуємо інформацію від різних розвідок. Існують виклики всередині нашої країни, яку фіксують розвідки інших країн. Отримали (інформацію. - Ред.), що 1-2 грудня в нашій країні буде державний переворот, - сказав він.

Президент зазначив, що до цього може бути причетний олігарх Рінат Ахметов.

У нас не лише агентурна інформація, а й звукова інформація представників України та представників Росії, де обговорюють участь Ріната Ахметова у держперевороті в Україні. Що буде залучено мільярд доларів. Це є підставою бізнесмена Ріната Ахметова. Його втягують у війну проти держави України. Не можна воювати проти свого народу та президента, якого обрав народ України. Я запрошую Ахметова прийти на Банкову послухати інформацію, чи відповідні органи.

Зеленський уточнив, що отримав інформацію про те, що "Ахметов готовий долучитися до питання державного перевороту, зміни чинного президента".

Це зроблено для того, щоб втягнути Ахметова у війну – в інформаційну війну він уже втягнутий – у розгойдування ситуації в Україні. У це його втягує своє оточення, - додав він.

Нагадаємо, 26 листопада у Києві розпочався тригодинний пресмарафон за участі президента Зеленського, на який запросили "обраних" журналістів.

Читайте також

1