Зеленський підписав закон щодо оновлення відомостей про державний кордон України

Документ дозволить внести зміни до Державного земельного кадастру
Зеленський підписав закон щодо оновлення відомостей про державний кордон України
Володимир Зеленський Фото: Офіс президента
23 Лютого 2021, 20:07
читать на русском

Президент Володимир Зеленський підписав закон щодо оновлення відомостей Державного земельного кадастру про державний кордон України. Цей документ дозволить завершити демаркацію держкордону України.

Про це повідомила пресслужба Офісу президента.

Зеленський підписав закон "Про внесення змін до деяких законів України щодо внесення до Державного земельного кадастру відомостей про державний кордон України" № 1175-ІХ, який парламент ухвалив 2 лютого 2021 року.

Цей документ дозволить внести до Державного земельного кадастру відомості про державний кордон України на підставі затверджених документів демаркації (редемаркації, делімітації) державного кордону.

З-поміж видів документації із землеустрою виключена документація із землеустрою щодо визначення та встановлення в натурі (на місцевості) державного кордону України тощо, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Відповідні зміни внесли до законів України "Про землеустрій" та "Про Державний земельний кадастр".

Закон набирає чинності на наступний день після опублікування.

Нагадаємо, що Верховна Рада погодила правки президента Володимира Зеленського до законопроєкту №4531 про державну службу, якими виконувачі обов'язків міністрів можуть повноцінно керувати відомствами.

1