Зеленський похвалив українських розвідників

Завдяки їм генштаб знає все про плани ворога
Зеленський похвалив українських розвідників
Президент Зеленський (фото: Офіс президента)
22 Жовтня 2020, 08:03
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна завдяки розвідки знає про плани ворога та про провокації, які вони готують на державному кордоні.

Читайте також

Про це він розповів під час церемонії вітання прикордонників із 17-ю річницею створення розвідувального органу Адміністрації Державної прикордонної служби України, передає пресслужба Офісу президента.

Ви, як ніхто інший, знаєте, наскільки складна сьогодні ситуація у світі і яка складна ситуація в Україні. А тому діяльність прикордонної розвідки є надзвичайно важливою для кожного з нас, – заявив президент.

Зеленський (досье Володимира Зеленського) уточнив, що професійні розвідники знать все про плани ворога.

Інформація, здобута вами своєчасно, аналітика, прогнози та конструктивні пропозиції дуже потрібні керівництву держави при прийнятті важливих стратегічних, своєчасних, а іноді навіть термінових рішень, – додав президент.

Читайте також

Він додав, що прикордонна розвідка, як і інші розвідувальні підрозділи, має постійно розвиватися та вдосконалюватися.

Орієнтиром при цьому повинні бути стандарти спеціальних служб держав – членів НАТО. У цьому – запорука вашої успішної роботи за всіма основними напрямками. Зокрема участь розвідки у досягненні миру на Донбасі, – наголосив Зеленський.

Нагадаємо, раніше Зеленський розповів, чому досі не вдалося припинити війну на Донбасі. Він вважає, що війна може бути завершена в будь-який день: "сьогодні або завтра, або післязавтра". Але для цього необхідно провести повну деокупацію та повернути під контроль України всі тимчасово окуповані території.

1