Зеленський привітав українців з Різдвом, відпочиваючи в Буковелі (відео)

Під час привітання гарант спускався схилом Карпатських гір на сноуборді
Зеленський привітав українців з Різдвом, відпочиваючи в Буковелі (відео)
Гірськолижний курорт, туристи Фото: УНІАН
7 Січня 2022, 12:25
читать на русском

Президент Володимир Зеленський привітав українців з Різдвом, спускаючи з Карпатських гір на сноуборді.

Відео глава держави опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Наша Україна, наші гори, бачу наші Карпати. Наші люди. Наша дивовижна Україна. Усім щасливого Різдва!, – сказав президент.

Невідомо, на чому точно спускався Зеленський, але інші відпочивальники їхали цим схилом на сноубордах.

При цьому 4 січня Зеленський у Facebook розповів, що відбув з Києва до Буковеля для короткого зимового відпочинку. При цьому він помітив результати "Великого будівництва", здолавши понад 700 км трас у п'яти областях.

Так, ще не всі дороги в ідеальному стані. Ще не все зроблено. Подекуди трапляються ділянки, які наче відносять нас у минуле – минуле поганих доріг і роздратованих водіїв. За такі ділянки справді соромно. Але точно можу сказати, що ми не зупинимося, допоки не відремонтуємо всі дороги в Україні, - наголосив він.

Президент відзначив трасу М-06 Київ – Чоп, а найбільш критичні ділянки на ній планують оновлювати впродовж наступних років. З пріоритетів – реконструкція обходу Житомира, яку почнуть ремонтувати цьогоріч.

Нагадаємо, що в Україні Різдво Христове святкують 12 днів, до Водохреща – 19 січня. Цей період називається Святки. Існує безліч народних традицій, прикмет та заборон щодо Різдва, ми ж зібрали найпоширеніші з них.

Читайте також

1