Зеленський призначив нового керівника Закарпатської ОДА: ним став співробітник СБУ

Президент висловив переконання, що досвід Микити сприятиме ефективній роботі на посаді
Головне
Зеленський призначив нового керівника Закарпатської ОДА: ним став співробітник СБУ
Володимир Зеленський та Віктор Микита Фото: president.gov.ua
11 Грудня 2021, 17:39
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський призначив чинного співробітника Служби безпеки України Віктора Микиту головою Закарпатської обласної державної адміністрації.

Про це повідомила пресслужба Офісу президента.

Так, глава держави підписав указ № 635/2021 про призначення Віктора Микити головою Закарпатської обласної державної адміністрації.

Під час зустрічі в ОП Зеленський вручив новому очільнику Закарпатської ОДА службове посвідчення та висловив переконання, що його досвід і знання рідного краю сприятимуть ефективній роботі на посаді.

Що відомо про Віктора Микиту

Віктор Микита народився 1979 року в с. Ільниця Іршавського району Закарпатської області. У 1998-му закінчив Закарпатський лісотехнічний технікум ("технологія, економіка і планування деревообробки", технолог-економіст), у 2002 році – Національну академію внутрішніх справ України ("правознавство", юрист).

Від 1999 року працював за фахом на низці підприємств, зокрема на УДППЗ "Укрпошта", а від 2003 року – у правоохоронних органах на різних посадах.

Під час співбесіди Микита заявив, що працює співробітником СБУ, а перед цим був юристом у приватній компанії.

Як повідомляють ЗМІ, він працював заступником начальника управління СБУ в Запорізькій області. Після цього зайняв аналогічну посаду в центральному апарату служби.

Читайте також