Зеленський прокоментував обстріл авто свого помічника - відео

Президент пообіцяв "сильну відповідь" на інцидент
Головне
Зеленський прокоментував обстріл авто свого помічника - відео
Обстріл автівки Шефіра Фото: https://t.me/pgo_gov_ua/2452
22 Вересня 2021, 13:48
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський, який наразі перебуває з візитом у Сполучених Штатах Америки, прокоментував обстріл автівки свого першого помічника Сергія Шефіра.

Він записав відеозвернення та опублікував його у своєму Телеграм-каналі.

Хто за цим стоїть? Скажу відверто: не знаю. Поки що. Які це сили? Можуть бути внутрішні, а можуть бути зовнішні. Але силами їх не вважаю, тому що передавати мені привіт пострілами з лісу в автомобіль мого друга — це слабкість. А ось відповідь буде сильною. На міцність нашої команди це не впливає. На той курс, який я обрав зі своєю командою, — до змін, до детінізації нашої економіки, до боротьби з криміналітетом, великими, впливовими фінансовими групами — це ніяк не впливає. А навіть навпаки, тому що цей мандат на зміни мені дав народ України, — сказав президент.

Нагадаємо, 22 вересня невідомі біля села Лісники скоїли замах на першого помічника президента України Володимира Зеленського Сергія Шефіра - вони обстріляли його авто та поранили водія політика. Поліція відкрила кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією замах на вбивство двох і більше осіб (ст. 115 КК).

У фракції "Слуга народу" назвали інцидент "передаванням послання президенту" через посилення боротьби з олігархами.

Читайте також

1