Зеленський рекомендує відправити на фронт воєнкомів з тилу - Резніков

Президент Зеленський дав "серйозну рекомендацію" головнокомандувачу ЗСУ Залужному відправляти на фронт тилових військкомів
Головне
Зеленський рекомендує відправити на фронт воєнкомів з тилу - Резніков
ЗСУ, Збройні сили України, українські військові / Фото: president.gov.ua
28 Квітня 2023, 18:57
читать на русском

Глава держави Володимир Зеленський пропонує відправляти військкомів із тилових центрів комплектацій на фронт, а на їхні місця призначати воїнів, які отримали порання.

Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков.

Є одна із простих рекомендацій президента України. Він дав серйозну рекомендацію главкому Валерію Залужному переважну більшість воєнкомів, які давно сидять (у центрах комплектацій - ред.) відправляти як військовослужбовців на лінію фронту. А скеровувати на їхнє місце військовослужбовців, які отримали поранення, які знають, у тому числі, як правильно проводити роботу з реалізації мобілізаційних потреб", —розповів Резніков.

Міністр додав, що центрами комплектування та соціальної підтримки опікується нещодавно призначений перший заступник міністра оборони Олександр Павлюк. Сьогодні це питання особливо потребує уваги.

"Він цим займається системно. Реформа центрів комплектації давно вже на часі", - зауважив Резніков.

Нагадаємо,  військкомати мають права надсилати повістки українцям незалежно від місця їхнього перебування на військовому обліку. З територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки також було знято завдання щодо підготовки та ведення територіальної оборони.

Читайте також

1