Зеленський розкаже про підсумки роботи на посту президента: де дивитися трансляцію

Офіс президента організує пресмарафон, присвячений екватору каденції глави держави
Важливо
Зеленський розкаже про підсумки роботи на посту президента: де дивитися трансляцію
Журналісти, фотографи Фото: Brett Sayles з Pexels
26 Листопада 2021, 07:02
читать на русском

Цієї п’ятниці, 26 листопада, відбудеться пресмарафон за участю президента України Володимира Зеленського, присвячений екватору його каденції.

Як повідомляє пресслужба Офісу президента, пресмарафон "30 запитань президенту України" розпочнеться о 12:00 і триватиме три години.

Захід транслюватиметься онлайн на офіційній Фейсбук-сторінці Офісу глави держави та на провідних українських телеканалах. Також пряму трансляцію заходу можна подивитися на Facebook-сторінці телеканалу "Дом".

Відбудеться змістовна розмова президента з журналістами, під час якої будуть висвітлені різні актуальні й суспільно важливі теми, зокрема проведення реформ в Україні, ситуація на сході країни та досягнення миру, енергетична безпека та питання тарифів, економічна стабільність, боротьба з пандемією коронавірусу тощо. Водночас такий формат заходу дасть змогу уникнути дублювання запитань, - кажуть в ОП.

Зазначається, що у зв’язку зі складною епідемічною ситуацією в країні та з "урахуванням досвіду попередніх пресмарафонів", до участі в цьогорічному заході запрошені журналісти з 30 провідних всеукраїнських і міжнародних ЗМІ, кожен з яких матиме "можливість поставити главі держави своє запитання та отримати вичерпну відповідь".

ЗМІ пишуть, що пресмарафон Зеленського проведуть в піцерії "Автостанція" в Києві на Подолі. Однак потім з'ясувалося, що пресмарафон відбудеться у коворкінгу Creative State Arsenal, що біля метро "Арсенальна".

Нагадаємо, у травні 2021 року відбулася третя велика пресконференція Зеленського, присвячена другій річниці його президентства. Про що тоді розповідав гарант - читайте тут.

Також вас може зацікавити наш матеріал: Велика пресконференція Зеленського: аналіз тез попередніх років та прогнози

Читайте також

1