Зеленський розповів, які питання обговорив би з путіним

Найголовніше зараз те, що Україна підіймає це питання і навіть чує, що росія починає відповідати
Головне
Зеленський розповів, які питання обговорив би з путіним
23 Квітня 2022, 23:44
читать на русском

Президент Володимир Зеленський заявив, що під час розмови з президентом рф владіміром путіним обговорював би питання територіальної цілісності України.

Про це Зеленський сказав на пресконференції 23 квітня.

Мої питання, які б я проговорював з президентом рф, стосуються виключно – виключно – питань, які мене цікавлять виключно як президента України. Це питання територіальної цілісності. І саме ці питання я би з ним обговорював – як далі буде жити наш Донбас український і як далі буде жити наш Крим. Як ми можемо, в якій точці про це домовитись і чи можемо взагалі, - зазначив він.

За словами президента, найголовніше зараз те, що Україна підіймає це питання і навіть чує, що росія починає відповідати.

Не так, як нам подобається, але тим не менше цей діалог почато. Думаю, що діалог (з путіним – ред.) був би чи буде дуже предметним, – підсумував Зеленський.

Також актуальними будуть питання гарантії безпеки і нейтральність та доля Донбасу та Криму: "Я думаю, що найактуальніші питання - це гарантії безпеки і нейтральність, це доля Донбасу та Криму. Більше питань не існує. Все інше - політичні понти".

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський заявив, що не віддасть українські території росії заради миру.

Читайте також

1