Зеленський у Каліфорнії відвідав військову авіабазу Моффет-Філд - фото

Президент оглянув зразки озброєння й техніки каліфорнійських нацгвардійців
Зеленський у Каліфорнії відвідав військову авіабазу Моффет-Філд - фото
Зеленський у США Фото: president.gov.ua
3 Вересня 2021, 16:01
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський під час візиту у Каліфорнію відвідав авіабазу Моффет-Філд Національної гвардії.

Як повідомляє пресслужба глави держави, під час візиту українського президента військовий оркестр виконав державні гімни України та США.

На авіабазі Зеленський зустрівся із заступником губернатора Каліфорнії Елені Куналакіс та командувачем Національної гвардії штату Девідом Болдвіном. Тут його ознайомили з діяльністю Нацгвардії Каліфорнії, з якою активно співпрацюють Національна гвардія та Збройні Сили України.

Зеленський оглянув зразки озброєння й техніки каліфорнійських нацгвардійців. Також йому продемонстрували виконання тренувальних вправ з порятунку постраждалих гелікоптером з елементами десантування особового складу. Президент України подякував командуванню Національної гвардії Каліфорнії за теплий прийом. Він відзначив її тісну співпрацю з Нацгвардією та ЗСУ й висловив сподівання щодо поглиблення взаємодії між ними, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше позаштатний радник голови Офісу президента України Олексій Арестович розповів про плани Зеленського у Каліфорнії. За його словами, президент має намір зустрітися з найбагатшими людьми світу - засновниками компаній SpaceX та Amazon Ілона Маском та Джефом Безосом.

Читайте також

1