Зеленський затвердив Національну молодіжну стратегію до 2030 року

Держава повинна стати сучасним та інноваційним сервісом для молоді
Зеленський затвердив Національну молодіжну стратегію до 2030 року
Спорт, бігова доріжка (фото: Pexels)
13 Березня 2021, 16:26
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський затвердив Національну молодіжну стратегію до 2030 року.

Про це повідомила пресслужба президента.

12 березня Зеленський підписав Указ № 94/2021 "Про Національну молодіжну стратегію до 2030 року".

Метою стратегії є утвердження важливості молоді для розвитку держави, а також створення можливостей для молодих людей розвиватися в цьому напрямку, бути конкурентоспроможними, економічно активними, відповідальними та свідомими, - йдеться у повідомленні.

В Україні передбачається створення умов для посилення самостійності молодих людей, формування у них навичок здорового способу життя, розвитку фізичної культури, здорового харчування тощо.

Читайте також

За словами Зеленського, у центрі уваги стратегії – молодь, яка визнається творцем як власного майбутнього, так і майбутнього всієї країни.

Своєю чергою, держава повинна стати сучасним та інноваційним сервісом для молоді, де кожен міг би реалізувати свій потенціал в Україні.

Задля впровадження стратегічних напрямів Кабінет Міністрів України протягом місяця має розробити та затвердити соціальну цільову програму "Молодь України" на 2021 – 2025 роки.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський підписав указ № 92/2021 про відзначення державними нагородами України з нагоди Міжнародного жіночого дня.

1